Апартаменти        Къщи        Парцели        Земеделска земя        Ферма       
  selectpropertiesbulgaria
+359 887 737370     
Търсене


Най-ниски данъци в ЕС
· Начало › За България › Най-ниски данъци в ЕС
България е една от най-членки на ЕС с най-ниска данъчна ставка за облагане имущество и в Топ 5 ниски данъчни дестинации в световен мащаб.

Данък върху недвижимите имоти - годишен данък върху недвижимите имоти се облагат с размер между 0,01% и 0,45% от данъчната оценка на имота.

Данък върху доходите от 10% - най-ниските данъчни ставки в цяла Европа, десет на сто върху личните доходи.

Корпоративен данък доходите от 10% - България предлага отлична фискална климат с плосък корпоративен данък върху доходите от десет на сто и се изчислява върху облагаемата печалба. Запазване на данъците е една от причините, поради която много чуждестранни предприемачи и фирми са избрали да отворят фирми в България.

Разбирането на данъчни задължения при покупка на жилище в чужбина е от значение, инвеститорите трябва да бъде ясно по този въпрос, както и всички закони, свързани с наследяване или законодателство, което се отнася само за чужденци. Адвокатите на агенцията ще се радват да съдейства и да ви помогне да намерите необходимата информация, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Свържете се с Нас
Име *
error1

е мейл *
error2

Телефон за контакт *
error2

Вашето съобщение?

Код за сигурност*

Начало     За България     Links Directory     Видео за България     Select Properties в Пресата     Коментари от клиенти