Апартаменти        Къщи        Парцели        Земеделска земя        Ферма       
  selectpropertiesbulgaria
+359 887 737370     
Търсене


Наръчник на купувача
· Начало › Наръчник на купувача
Как да купите имот

1. Посетете нашият сайт www.SelectPropertiesBulgaria.com, за да видите пълната гама от оферти за апартаменти, къщи, вили, парцели, земи, офиси и бизнес имоти. Използвайте бутона за търсене, за да намерите имот според вашите критерии.

2. След като намерите имот според вашите критерии, можете да се свържете с нас по скайп,телефон (телефонни номера, са посочени на интернет страницата) или просто като кликнете върху бутона "Свържете се с нас". Нашите агенти ще отговорят на вашите имейли в рамките на 24 часа .

3. Ако желаете да  организираме оглед на имота който сте избрали, моля да ни уведомите и ние ще направим всичко по организацията на огледа в удобно за вас време.

4. Когато изберете имот и желаете да го закупите, ние ще организираме преговорите с продавача, както и ще се снабдим с всички необходими документи за изповядване на сделката - договори, документация за удостоверяване за собствеността на имота и други необходими правни услуги.

5. За да резервираме имота който сте избрали, вие ще трябва да заплатите депозит при подписване на предварителен договор с продавача. Депозита е между 1000 евро и 3000 евро (в зависимост от имота, който желаете да закупите). Плащането на депозита и подписване на предварителен договор с продавача ви гарантира че избрания от вас имот ще бъде резервиран до окончателното изповядване на сделката.

6. Ако сте в чужбина и не може да се явите лично при изповядване на сделката,можете да получите собствеността на избрания от вас имот ,от разстояние ,с нашата помощ. Нашите адвокати ще подготвят всички необходими документи и вие ще получите инструкции как да се легализират документите пред местен нотариус или в българското посолство в страната в която се намирате. След това можете просто да изпратите документите до нашия офис и ние ще ви представляваме пред институциите за прехвърляне на собствеността на имота.

7. Целият процес за закупуване на имот обикновено е около 4 - 8 седмици. Ако желаете да закупите имот използвайки разсрочени или индивидуални схеми на плащане, процесът на покупка е по-дълъг и зависи от конкретната схема на плащане на имота. Повечето от наличните планове за плащане са приложими за период  от 3 до 24 месеца.

8. Поздравления - Вие сте горд собственик на имот в България!

Свържете се с Нас
Име *
error1

е мейл *
error2

Телефон за контакт *
error2

Вашето съобщение?

Код за сигурност*
Как да купите имот

Как да купите имот 1. Посетете нашият сайт www.SelectPropertiesBulgaria.com, за да видите пълната гама от оферти за апартаменти, къщи, вили, парцели, земи, офиси и бизнес имоти. Използвайте бутона за търсене, за да намерите имот...
Прочети повече

Гаранция за най-ниска цена

Ние гарантираме на нашите клиенти че ще им предложим най-ниските цени на пазара на недвижими имоти в България. Всички имоти които предлагаме на нашият уеб сайт сe продават "Без комисионна от купувача", което...
Прочети повече

Регистрация на фирма в България


Прочети повече

Купуване на имот в България без фирма


Прочети повече


Прочети повече

Начало     За България     Links Directory     Видео за България     Select Properties в Пресата     Коментари от клиенти