Апартаменти        Къщи        Парцели        Земеделска земя        Ферма       
  selectpropertiesbulgaria
+359 887 737370     
Търсене


За нас
· Начало › За нас
" СЕЛЕКТ ПРОПЪРТИ " ЕООД е българска агенция за недвижими имоти, която за кратък период от време успя да се конкурира с едни от най-старите агенции за недвижими имоти в България.Първи приоритет на нашата компания винаги е било предлагането на висококачествени имоти и услуги на нашите клиенти възможно на най-добрите цени.
Ние също така се стремим да бъдем максимално полезни за всеки етап от процеса на покупката на имот.Осигуряваме на нашите клиенти широка гама от допълнителни услуги след покупката на имот, така че те да могат да се насладят на имота си в България и да не се тревожат за следпродажбени услуги като :имуществено застраховане, ремонтно-строителни работи, обзавеждане, счетоводна и правна помощ, подновяване на договорите за ток, вода, телефон и много други.

Нашият млад и динамичен персонал придоби знания и умения през годините, като работи с клиенти от цял свят.

Ние притежаваме и управляваме водещия сайт за недвижими имоти http://www.selectpropertiesbulgaria.com/, който е един от най-популярните в България. Информацията се актуализира ежедневно, за да ви помогне да останете добре информирани. Нашата база данни е достъпна и интуитивно структурирана, за да се улесни ориентацията и навигацията на сайта.

Коректност, точност и увереност са основите, върху които градим отношения с клиенти и партньори.
За нас е удоволствие и чест да работим в името на вашите желания и мечти.

Select Properties Bulgaria е собственост и се управлява от  "СЕЛЕКТ ПРОПЪРТИ" ЕООД.
"СЕЛЕКТ ПРОПЪРТИ" ЕООД е дружество с ограничена отговорност, регистрирано в България No: 203858771

Детайли банкова сметка:
Титуляр на сметката: "СЕЛЕКТ ПРОПЪРТИ" ЕООД
ID номер: 203858771
Адрес: кв. Лазур 107, Бургас, България
IBAN: BG10BPBI793710256539010 - BGN (Български лев)

Пощенска Банка
BIC: BPBIBGSF
Адрес на банката: град Несебър,ул. Хан Крум 11, БългарияНачало     За България     Links Directory     Видео за България     Select Properties в Пресата     Коментари от клиенти